9 év, 9 hónap, 9 film

A Zsidó és Izraeli Filmfesztivál, közismert nevén a ZsiFi idén ünnepli 10-ik születésnapját. Ez alkalomból szervezője, a JCC Budapest – Bálint Ház úgy döntött, az ünneplést kiterjeszti egész évre, és filmklub jelleggel bemutatja a fesztivál elmúlt 9 évének legnagyobb közönségsikereit.

A ZsiFilmKlubnak nevezett eseménysorozat minden hónap 22-én vetíti a közönségdíjas filmeket, 2012-től egészen 2020-ig. A filmklub főleg online zajlik, így a Budapest Távmozi segít abban, hogy eljussanak az otthonokba a filmek.

A programsorozatra a tavalyi év ZsiFijéhez hasonlóan online lehet jegyet vásárolni, az eseményről és a filmekről itt és itt olvashatnak az érdeklődők részletesebben.

A 10. jubileumi ZsiFiről pedig Kenesei Marcell, a főszervező JCC Budapest – Bálint Ház igazgatója a novemberi időponton kívül annyit árult el, hogy nagyobb és izgalmasabb lesz minden eddig év fesztiváljánál, méltón a kerek évfordulóhoz. „Reméljük, addigra visszatér az élet a rendes kerékvágásba, és a mozirajongók pattogatott kukoricával a kezükben, utcai ruhában élvezhetik a filmeket a mozikban – ha úgy akarják”.

ZSIFILMKLUB - KIZÁRÓLAG ÖTTŐL HÉTIG
07. 22. 20.00
MŰVÉSZ TÁVMOZI