XVIII. Olasz Filmfesztivál – Utódok

1 300 Ft

2020. november 7. 20.00 Puskin Távmozi

Cikkszám: 202011072000PU

Leírás

Figli | színes, olasz vígjáték | 97 perc | 2020 | olasz nyelven, magyar felirattal
Rendezte: Giuseppe Bonito
Író: Mattia Torre
Főszereplők: Paola Cortellesi, Valerio Mastandrea, Stefano Fresi, Valerio Aprea, Paolo Calabresi, Andrea Sartoretti, Massimo De Lorenzo, Gianfelice Imparato, Carlo de Ruggeri, Betti Pedrazzi, Cristina Pellegrino, Giorgio Barchiesi

Sara (Paola Cortellesi) és Nicola (Valerio Mastandrea) házasok és nagyon szeretik egymást. Van egy hatéves lányuk, Anna, és boldogan élnek. A második gyermek, Pietro érkezése felborítja a családi idillt, tragikomikus helyzeteket idézve elő. A nem mindennapi nagyszülők, az idegösszeomlás szélén álló barátok és a lehetetlen bébiszitterek nem segítenek rajtuk. Vajon Sara és Nicola képes lesz-e kitartani és együtt maradni ebben az egyszerre boldog és kétségbeejtő helyzetben?

díjak és fesztiválok
• Annecy Cinema Italien 2020: Prima


Sara (Paola Cortellesi) e Nicola (Valerio Mastandrea) sono sposati e innamorati. Hanno una bambina di 6 anni, Anna, e una vita felice. L’arrivo del secondo figlio, Pietro, sconvolge gli equilibri di tutta la famiglia dando vita a situazioni tragicomiche. Nonni stravaganti, amici sull’orlo di una crisi di nervi e improbabili baby-sitter non saranno loro di aiuto. Tra attimi di felicità e situazioni di sconforto, Sara e Nicola riusciranno a resistere e a rimanere insieme?

premi e festival
• Annecy Cinema Italien 2020: Prima