Nézünk, mint a moziban – Boldog idők

990 Ft

2021. február 18. 18.00 Tabán Távmozi

A jegy mellé „A tabutémák megölik a párkapcsolatot” című videó is jár! Szabadka Katalin párkapcsolati tanácsadó a Párbajban.hu-tól világít rá néhány nagyon fontos kérdésre.
A videót az alábbi titkos linken lehet megnézni, a jelszót a vetítése előtt kapják meg a chatszobában a nézők!
https://vimeo.com/513311048

Cikkszám: 202102181800TB

Leírás

színes, francia vígjáték-dráma | 110 perc |  francia nyelven, magyar felirattal
Rendezte: Nicolas Bedos
Író: Nicolas Bedos
Főszereplők: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant, Pierre Arditi, Denis Podalydes

Az idősödő francia házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj pedig egyre inkább belesüpped a kétségbeesésbe és önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát és körülményeit, és a méregdrága árat kifizető időutazó addig élvezheti a 18. század vagy éppen a második világháború tökéletesen újrateremtett közegét, amíg a pénztárcája bírja. A fiatalember felajánlja az egyre letörtebb férfinak, hogy egy napra visszamehet a múltba egy általa választott napra… Melyik napot választja vajon? Vissza akar-e majd térni a jelenbe? Megmentheti-e ez az időutazás a házasságát?

A cannes-i filmfesztivál különleges vetítései között mutatkozott be Daniel Auteuil, Fanny Ardant és Guillaume Canet főszereplésével.